2015 FORMULA 1 SHELL BELGIAN GRAND PRIX, Spa-Francorchamps, 2015. augusztus 21-23. |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
2015 FORMULA 1 SHELL BELGIAN GRAND PRIX, Spa-Francorchamps, 2015. augusztus 21-23. |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Alonso WDC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,371 Regisztrált: 20-July 08 Innen: Budapest Azonosító: 941 ![]() |
Kissé megkésve, de talán még időben itt ez a topic.
CIRCUIT DE SPA-FRANCORCHAMPS FIRST GRAND PRIX 1950 NUMBER OF LAPS 44 CIRCUIT LENGTH 7.004 KM RACE DISTANCE 308.052 KM LAP RECORD 1:47.263 BY SEBASTIAN VETTEL (2009) ![]() Az én tippem: Hamilton, 1. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
Wéber faszán megállapította, sőt kétszer is elmondta a hülyeségét hogy Button 2 mp-es lemaradása egész jó abból kiindulva hogy 2.5 vagy mennyi volt az edzéseken. Azt ugye nem kell nézni hogy a Mercisek most ki se gurultak a lágyakkal a Meki meg igen.
![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
Speed trap listát dob majd valaki? Valahogy kurva lassúnak tűnik a Meki.
Btw van ingyenes live timing az F1.com-on Bocsi, nem live timing hanem egy kalap sz@r. ![]() A hozzászólást -Mochok85- szerkesztette a következő időpontban: Aug 22 2015, 01:41 -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 768 Regisztrált: 7-October 09 Innen: Agram Azonosító: 4,667 ![]() |
forza Ferrari... azt mondja, olyan hangja volt, mint egy hengerfejes Trabantnak! És tényleg:D
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
forza Ferrari... azt mondja, olyan hangja volt, mint egy hengerfejes Trabantnak! És tényleg:D Mi az hogy hengerfejes? Trabantbam volt több féle motor? -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,980 Regisztrált: 21-July 08 Innen: NK Azonosító: 952 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 768 Regisztrált: 7-October 09 Innen: Agram Azonosító: 4,667 ![]() |
Mi az hogy hengerfejes? Trabantbam volt több féle motor? Nem, a hengerfej (azt hiszem: glava motora) az az egyik legfontosabb alkatrész a motorban..Nem értek hozzá, de kb.: ha elreped, veszít a motor a teljesítményéből, eszi a vizet, olajat, mert ezek bejutnak a dugattyúkba (ez mondjuk a Trabantnál nem teljesen így van, mivel kétütemű és leghűtéses...) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Tudom hogy van olyan kétütemű motor aminek nincs különálló lecsavarozható hengerfeje ( láncfűrészmotorok meg lényegében kis köbcentis motorok) de nekem az a fura hogy a trabinál ki kell hangsulyozni hogy hengerfejes. Azt hittem csak egy tipusú motorral készültek.
Edit: wiki aszongya hogy volt 1000 köbös VW motorral is de az már rendes 4 ütemű. Mindegy.... A hozzászólást -Mochok85- szerkesztette a következő időpontban: Aug 22 2015, 02:30 -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,496 Regisztrált: 2-February 09 Innen: Budafok Azonosító: 2,051 ![]() |
Forza lassan keresheted az új avataromat, a hátralévő 8-ból nem fog 6-ot behúzni Rosberg.
![]() Időmérőről annyit, h most kár igazán a Mercedes fölénye, mert mögöttük talán idén először van ilyen tülekedés, h szinte lehetetlen megjósolni ki lesz közülük holnap a legjobb. Kár. Hamilton köre meg tényleg parádés. ![]() -------------------- ![]() Autósport naptár és stream gyűjtőoldal egyben: racingblog.de! Ha vki lemaradt itt rengeteg mindent visszanézhet HD-ben! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Vörösparaszt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 21,226 Regisztrált: 18-July 07 Innen: Győr Azonosító: 59 ![]() |
Tudom hogy van olyan kétütemű motor aminek nincs különálló lecsavarozható hengerfeje ( láncfűrészmotorok meg lényegében kis köbcentis motorok) de nekem az a fura hogy a trabinál ki kell hangsulyozni hogy hengerfejes. Azt hittem csak egy tipusú motorral készültek. Edit: wiki aszongya hogy volt 1000 köbös VW motorral is de az már rendes 4 ütemű. Mindegy.... Arra a motorra mondják, hogy hengerfejes, aminek rossz, törött, repedt a hengerfeje. De amúgy mindegyik motoron van. ![]() -------------------- Schumacher pályafutása során 91győzelmet aratott, vagyis egy híján annyit, mint Senna és Prost együttvéve. Legjobb sorozatában 24 egymást követő versenyen pontot szerzett, és zsinórban 19-szer felállhatott a dobogóra, 2002-ben sohasem végzett a pódiumon kívül.
Forza Ferrari! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,275 Regisztrált: 21-June 14 Azonosító: 6,822 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 23,146 Regisztrált: 17-January 09 Innen: Pécs Azonosító: 1,906 ![]() |
Szupcsi volt ma a Fercsi! Szerintem ennél több volt benne, Vettelnek most nem jött össze. Majd holnap. -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
“When you do something with your heart, when you do something with 100%, you have to be happy. For the team.” (Fernando Alonso) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 23,146 Regisztrált: 17-January 09 Innen: Pécs Azonosító: 1,906 ![]() |
Forza lassan keresheted az új avataromat, a hátralévő 8-ból nem fog 6-ot behúzni Rosberg. ![]() Időmérőről annyit, h most kár igazán a Mercedes fölénye, mert mögöttük talán idén először van ilyen tülekedés, h szinte lehetetlen megjósolni ki lesz közülük holnap a legjobb. Kár. Hamilton köre meg tényleg parádés. ![]() Nem szokásom az "én megmondtam..." kezdetű dolog, de úgy az 5. futam környékén volt ugye az ominózus vita, amikor itt Webber2-ztem meg egyebek. Azóta mi történt? Rózsi pontokban közel van, a'la Weber 2010 - és az ok is hasonló, Hamilton balszerencséinek/hibáinak köszönheti, nem saját magának. Barcelonát és Ausztriát leszámítva nem is emlékszem jó futamára. Az időmérőkről meg ne is beszéljünk, mert ami megy, az már a megsemmisülés kategória Rosbergre nézve. Most is miben bízik? Nem abban, hogy P1-ből jót rajtol, hanem hogy a csapattársa talán elb*ssza majd a rajtot, amiből ő profitál. Pontosan érzi, hogy baromi kevés ő magától ahhoz, hogy megverje Hamiltont... Év elejéhez képest annyiban más a véleményem, hogy akkor valahogy ez az egész helyzet még dühített, most már elfogadtam, hogy ez egy ilyen unalmas év lesz. Rosberg még azt se érdemelné meg az eddigi teljesítménye alapján, hogy ennyire lőtávon belül legyen pontokban. Rá nézve hízelgő, hogy csak 21 ponttal van lemaradva. A valós különbség olyan 50-60 pont kéne legyen, én legalábbis így érzem az eddig látottak alapján. A Hungaroringen még a vezetést is átvehette volna Hamiltontól, na az lett volna az igazi szégyen. Akkor aztán tényleg tagadhatatlanul Webber2-szitu lenne, 2010 mintájára, amikor Vettelnek kellett volna vagy 80 ponttal vezetnie a bajnokságot, ehhez képest Webber állt jobban az utolsó futam előtt... -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
“When you do something with your heart, when you do something with 100%, you have to be happy. For the team.” (Fernando Alonso) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Arra a motorra mondják, hogy hengerfejes, aminek rossz, törött, repedt a hengerfeje. De amúgy mindegyik motoron van. ![]() Akkor rendesen melléfogtam. Nem hallottam még ezt a kifejezést. Van de némelyikről kisflexel birod csak levenni. ![]() A hozzászólást -Mochok85- szerkesztette a következő időpontban: Aug 22 2015, 03:17 -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,980 Regisztrált: 21-July 08 Innen: NK Azonosító: 952 ![]() |
Arra a motorra mondják, hogy hengerfejes, aminek rossz, törött, repedt a hengerfeje. De amúgy mindegyik motoron van. ![]() khm...azért ezzel a kijelentéssel is vitába lehet szállni: itt muti meg! ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 677 Regisztrált: 30-May 14 Azonosító: 6,816 ![]() |
Nem, a hengerfej (azt hiszem: glava motora) az az egyik legfontosabb alkatrész a motorban..Nem értek hozzá, de kb.: ha elreped, veszít a motor a teljesítményéből, eszi a vizet, olajat, mert ezek bejutnak a dugattyúkba (ez mondjuk a Trabantnál nem teljesen így van, mivel kétütemű és leghűtéses...) ejha látom tele vagyunk technikai zsenikkel ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Speed trap:
Perez 341.8 Hülkenberg340.3 Maldonado336.8 Rosberg336.6 Hamilton336.6 18. Button318.3 19. Alonso317.9 Ez durva lesz holnap. :/ -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,496 Regisztrált: 2-February 09 Innen: Budafok Azonosító: 2,051 ![]() |
Nem szokásom az "én megmondtam..." kezdetű dolog, de úgy az 5. futam környékén volt ugye az ominózus vita, amikor itt Webber2-ztem meg egyebek. Azóta mi történt? Rózsi pontokban közel van, a'la Weber 2010 - és az ok is hasonló, Hamilton balszerencséinek/hibáinak köszönheti, nem saját magának. Barcelonát és Ausztriát leszámítva nem is emlékszem jó futamára. Az időmérőkről meg ne is beszéljünk, mert ami megy, az már a megsemmisülés kategória Rosbergre nézve. Most is miben bízik? Nem abban, hogy P1-ből jót rajtol, hanem hogy a csapattársa talán elb*ssza majd a rajtot, amiből ő profitál. Pontosan érzi, hogy baromi kevés ő magától ahhoz, hogy megverje Hamiltont... Év elejéhez képest annyiban más a véleményem, hogy akkor valahogy ez az egész helyzet még dühített, most már elfogadtam, hogy ez egy ilyen unalmas év lesz. Rosberg még azt se érdemelné meg az eddigi teljesítménye alapján, hogy ennyire lőtávon belül legyen pontokban. Rá nézve hízelgő, hogy csak 21 ponttal van lemaradva. A valós különbség olyan 50-60 pont kéne legyen, én legalábbis így érzem az eddig látottak alapján. A Hungaroringen még a vezetést is átvehette volna Hamiltontól, na az lett volna az igazi szégyen. Akkor aztán tényleg tagadhatatlanul Webber2-szitu lenne, 2010 mintájára, amikor Vettelnek kellett volna vagy 80 ponttal vezetnie a bajnokságot, ehhez képest Webber állt jobban az utolsó futam előtt... Tegyük hozzá, h a fogadást valószínű elvesztem, de ez még mindig nem 2011-es Webber, de ezt te is tudod. -------------------- ![]() Autósport naptár és stream gyűjtőoldal egyben: racingblog.de! Ha vki lemaradt itt rengeteg mindent visszanézhet HD-ben! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Mostani állás szerint délután 4-re jön az eső.
-------------------- ![]() Autósport naptár és stream gyűjtőoldal egyben: racingblog.de! Ha vki lemaradt itt rengeteg mindent visszanézhet HD-ben! |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2021 January 23rd - 09:09 |