Kimi Räikkönen Fan Club, a rajkósoknak |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Kimi Räikkönen Fan Club, a rajkósoknak |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
gondoltam nyitok neki egy egészséges topicot, tényleg a szurkolók számára.
ha itt is elkezdi akárki a "s(z)árdobálás"t ![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
Raikkönen cép és jó .
Ő a 2007-es világbajnok. DHL Fastest Lap-király. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
Raikkönen cép és jó . Ő a 2007-es világbajnok. DHL Fastest Lap-király. na de hogy 2 mpt verjen rá a LK-ra... ![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() keleti blokk ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 3,284 Regisztrált: 14-February 09 Innen: Cívisváros Azonosító: 2,212 ![]() |
gondoltam nyitok neki egy egészséges topicot, tényleg a szurkolók számára. ha itt is elkezdi akárki a "s(z)árdobálás"t ![]() GO KIMI GO!!! ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,834 Regisztrált: 9-May 09 Azonosító: 3,508 ![]() |
Hűűű, de rég' voltam már a fórumon!
![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- Winner of Roland Garros: 2005, 2006, 2007, 2008, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014
Winner of Wimbledon: 2008, 2010 Winner of Australian Open: 2009 Winner of US Open: 2010, 2013 Guillermo Canas: "Nadal nem egyszerűen megver, Ő kicsinálja a játékodat!" |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,095 Regisztrált: 19-August 08 Innen: Románia Azonosító: 1,030 ![]() |
Egy ki érdekesség (remélem valakinek az is lesz
Egy telemetria összehasonlítás szerint Kimi a legkevesebb kormánymozdulattal vezet a F1-ben.Egy íven kanyarodik,ha csak teheti. Kinéz egy ideális ívet, és azon megy, a legtöbb esetben ennek is köszönhető hogy ilyen gyors és ezért is tűnik a vezetése olyan nyugodtnak.Ezért is feküdt neki annyira a McLaren és kevésbé a Ferrari A hozzászólást -Redye- szerkesztette a következő időpontban: Jun 14 2009, 10:51 -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
Egy ki érdekesség (remélem valakinek az is lesz Egy telemetria összehasonlítás szerint Kimi a legkevesebb kormánymozdulattal vezet a F1-ben.Egy íven kanyarodik,ha csak teheti. Kinéz egy ideális ívet, és azon megy, a legtöbb esetben ennek is köszönhető hogy ilyen gyors és ezért is tűnik a vezetése olyan nyugodtnak.Ezért is feküdt neki annyira a McLaren és kevésbé a Ferrari Ja,erről olvastam én is az F1 Racingben annak idején. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,171 Regisztrált: 10-November 08 Azonosító: 1,412 ![]() |
Hűűű, de rég' voltam már a fórumon! ![]() ![]() ![]() ![]() Udv ujra,mostmar ne menyel el ![]() ![]() -------------------- Kulfoldi vagyok es tanulok magyarul irni.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 23,146 Regisztrált: 17-January 09 Innen: Pécs Azonosító: 1,906 ![]() |
Egy ki érdekesség (remélem valakinek az is lesz Egy telemetria összehasonlítás szerint Kimi a legkevesebb kormánymozdulattal vezet a F1-ben.Egy íven kanyarodik,ha csak teheti. Kinéz egy ideális ívet, és azon megy, a legtöbb esetben ennek is köszönhető hogy ilyen gyors és ezért is tűnik a vezetése olyan nyugodtnak.Ezért is feküdt neki annyira a McLaren és kevésbé a Ferrari A gumikkal is sokkal jobban tud bánni, mint bárki a mezőnyben, pont emiatt. Talán ennek is volt köszönhető a tavalyi gyenge szereplés, amikor a Ferrarinak a gumi felmelegítésével voltak gondjai. -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
“When you do something with your heart, when you do something with 100%, you have to be happy. For the team.” (Fernando Alonso) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,984 Regisztrált: 23-March 08 Innen: Szolnok Azonosító: 640 ![]() |
A gumikkal is sokkal jobban tud bánni, mint bárki a mezőnyben, pont emiatt. Talán ennek is volt köszönhető a tavalyi gyenge szereplés, amikor a Ferrarinak a gumi felmelegítésével voltak gondjai. Jenson - semmitnemtud - Button is jól bánik a gumikkal. Mint a professzor! ... Palik szerint... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 23,146 Regisztrált: 17-January 09 Innen: Pécs Azonosító: 1,906 ![]() |
Jenson - semmitnemtud - Button is jól bánik a gumikkal. Mint a professzor! ... Palik szerint... ![]() Persze, de az egy vicc, amiket Palik meg Czollner össze tud hozni egy-egy futamon Jenson-ról. Ha megfigyeled, ők még Barrichellot is halálra dícsérik, hogy milyen motivált stb. Raikkönenről viszont ezt már többször több helyütt hallottam-olvastam, évekkel ezelőtt is már. És ha visszagondolok a Ferka tavalyi gumimelegítési problémáira, simán hihető a sztori. Nem magasztalni akarom ezzel vagy valami, de tény, hogy lehet benne némi igazság. -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
“When you do something with your heart, when you do something with 100%, you have to be happy. For the team.” (Fernando Alonso) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Hűűű, de rég' voltam már a fórumon! ![]() ![]() ![]() ![]() üdv újra itt ![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
másikat bezártam, innentől ez él.
-------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,171 Regisztrált: 10-November 08 Azonosító: 1,412 ![]() |
részemről lehet egy üveg vodka is. ![]() ![]() Az egy kicsit huzos lenne,marmint a forumtalalkozo,de majd igerem egyszer sort deritunk ra...remelyuk Kimi meg akkor a F1-ben lesz ![]() ![]() -------------------- Kulfoldi vagyok es tanulok magyarul irni.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Az egy kicsit huzos lenne,marmint a forumtalalkozo,de majd igerem egyszer sort deritunk ra...remelyuk Kimi meg akkor a F1-ben lesz ![]() ![]() húzós lenne hát, felváltva húznánk a vodkákat... ![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 4,269 Regisztrált: 30-July 08 Innen: Románia,Szatmárnémeti Azonosító: 989 ![]() |
húzós lenne hát, felváltva húznánk a vodkákat... ![]() hát ha már Kimi topik, pia...... ![]() -------------------- KOS-A vakmerő
Energikus.Vállalkozó szellemű és természetes.Magabiztos és lelkes.Vicces.Szereti a kihívást.Nagyon türelmetlen, néha önző.Lobbanékony(könnyű felmérgesíteni).Lendületes, szenvedélyes és éleseszű.Társaságkedvelő.Hamar elveszti az érdeklődését-könnyen unatkozik.Egoista.Bátor és rámenős. „Néha kellenek olyan kihívások az embernek, amik úgy tűnnek, hogy elképzelhetetlenek.” -Alain Prost |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
-------------------- Kulfoldi vagyok es tanulok magyarul irni.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
hát ha már Kimi topik, pia...... ![]() Hat sugd meg nekem draga Anci hogy mirol masrol is szolhatna? ![]() ![]() -------------------- Kulfoldi vagyok es tanulok magyarul irni.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 4,269 Regisztrált: 30-July 08 Innen: Románia,Szatmárnémeti Azonosító: 989 ![]() |
Hat sugd meg nekem draga Anci hogy mirol masrol is szolhatna? ![]() ![]() soha. ![]() -------------------- KOS-A vakmerő
Energikus.Vállalkozó szellemű és természetes.Magabiztos és lelkes.Vicces.Szereti a kihívást.Nagyon türelmetlen, néha önző.Lobbanékony(könnyű felmérgesíteni).Lendületes, szenvedélyes és éleseszű.Társaságkedvelő.Hamar elveszti az érdeklődését-könnyen unatkozik.Egoista.Bátor és rámenős. „Néha kellenek olyan kihívások az embernek, amik úgy tűnnek, hogy elképzelhetetlenek.” -Alain Prost |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,892 Regisztrált: 31-October 07 Azonosító: 283 ![]() |
Egy telemetria összehasonlítás szerint Kimi a legkevesebb kormánymozdulattal vezet a F1-ben.Egy íven kanyarodik,ha csak teheti. Kinéz egy ideális ívet, és azon megy, a legtöbb esetben ennek is köszönhető hogy ilyen gyors és ezért is tűnik a vezetése olyan nyugodtnak. Nem véletlen, hogy a túlkormányzott autót szereti. ![]() -------------------- Az augusztusi aranylázról dióhéjban: "Eloszor nem nyilatkozik. Aztan a managere tagad. Aztan Bernie kiabal, hogy dede, ez jo! Aztan a nepi hos elindulni latszik. Aztan sajat penzbol (felhivja egy F1 clientis haverjat, hogy add mar kolcson, he! - kb. ennyi lehetett a koltsege), elmegy tesztelni Mugelloba, nagy felhajtas, ujsagirok, stb., a gumik szabalyossaga vitatott, es mostmar sosem fog kiderulni, hogy tenyleg szabalyosak voltak-e, kicsit meg gokartozik pr-bol felkeszules cimszo alatt (na itt mar fetrengtem a rohogestol), majd jon a Schuberthnak is reklam, hogy igen, ok kepesek megerositett sityakot is csinalni. Lauda is elmondhatta szokasos zoldsegeit, es jovobelatasat, elkelt +10.000 jegy, mission accomplished. Erre most jajjjajj, faj a nyaka." - Clyde
nm_: Amúgy is a minőség számít nem a mennyiség. ;) still: Ezért nincs helye Raikkonennek az F1-ben ? :P nm_:Fordítva, ezért nincs helye a mezőnynek Kimi mellett. :D Tarzaan: Csak épp egyből repültek a cuccok a ferkáról, és a hülyéje még utána is tolta volna a Ferkát. Tarzaan: F* Hamilton. Nem elég, hogy kilöki Webbot, nekimegy Buttonnak majd csinál egy SC-t. Asszem most már tényleg kijár neki egy eltiltás. "OK, I don't want to know about it!" "Well... it feels good." |
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2018 April 27th - 03:51 |