Fernando Alonso |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
Fernando Alonso |
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
-------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() fanatikus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 14,394 Regisztrált: 23-April 08 Azonosító: 716 ![]() |
Aranyos kutya. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,105 Regisztrált: 26-August 09 Innen: Veszprém Azonosító: 4,324 ![]() |
Olyan volt a verseny utáni viselkedése mintha megkönnyebbült volna hogy nem kell tovább szenvednie. Mintha örült volna hogy gyorsan véget ért és már mehet is haza.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() bentlakásos ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,979 Regisztrált: 21-July 08 Innen: NK Azonosító: 952 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Alonso WDC ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,371 Regisztrált: 20-July 08 Innen: Budapest Azonosító: 941 ![]() |
Nagy vergődés lett volna ez a futam, de ez most különösen rosszul jött. A szabadedzéseken alig tudott menni, az új alkatrészek pedig totál leamortizálódtak, így csak szerdán tudják tesztelni az új csomagot.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Alonso és az Indianapolisi 500 mérföldes: ki tudja?
De jó is lenne, de biztosra merem venni, hogy nem fog Amerikába menni. Inkább ott nézném még pár évig levezetni, mint a McLarennel a mezőny végén vergődni... |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() TUSKÓ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,960 Regisztrált: 4-February 12 Azonosító: 6,406 ![]() |
rossz latni h alonso a mezony masodik feleben tengodik de azert az is latszik h megbanta o h eljltt a ferraritol. nem hiaba nyugtatgatja magat azzal h szep meg minden de 100 pontokkal vannak lemaradva a mercitol. Na igen de ahonnan indultak nem rossz ez es 2 gyozelem van iden amire tavaly esely sem volt. A kolyok meg jovore vagy azutan kihivo lesz a ferrarival es ha netalantan nyer o lesz a tifosi szent es serthetetlen aranytojo tyukja. Banhatja Alonso mert meg mindig jobb 1-2 gyozelem mint 1-2 pontszerzes.
|
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Sato és Alonso Motegiben, a két #14-es.
![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Már csak a szerencsében bízhat Alonso?
Szerintem itt már nem szerencsére, sokkal inkább csodára lenne szüksége, ami nem létezik. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 23,146 Regisztrált: 17-January 09 Innen: Pécs Azonosító: 1,906 ![]() |
Már csak a szerencsében bízhat Alonso? Szerintem itt már nem szerencsére, sokkal inkább csodára lenne szüksége, ami nem létezik. Én jelenleg ott tartok, hogy semennyire nem várom a téli teszteket, nem érdekelnek az autó bemutatók, nem érdekel, mikor lesz az első futam stb. Totálisan kezd érdektelenné válni az egész, kb. úgy vagyok ezzel is, mint a focival. Gyerekkoromban néztem, mindig vártam, hogy majd kijutunk, bejutunk ide meg oda, aztán mire végre megtörtént a csoda, és EB-résztvevők lettünk, már olyan szinten kiábrándultam az egészből, hogy bár persze örülök neki, de különösebben nem spannol fel a dolog. Sokkal jobban várom idén a Michelisz Norbi szereplését a gyári Hondánál, és az is nagyon érdekel, ki lesz Zengőék új pilótája. Bár sajnos nem sok esély van a Kiss Norbira, ahogy olvasom itt-ott. Pedig jó lenne, dehát ott van Neki a kamion-EB is, nem hiszem, hogy azt most, a csúcson abbahagyná. Meg a Zengőék is valószínűleg saját nevelést választanak. -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
“When you do something with your heart, when you do something with 100%, you have to be happy. For the team.” (Fernando Alonso) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Én jelenleg ott tartok, hogy semennyire nem várom a téli teszteket, nem érdekelnek az autó bemutatók, nem érdekel, mikor lesz az első futam stb. Totálisan kezd érdektelenné válni az egész, kb. úgy vagyok ezzel is, mint a focival. Gyerekkoromban néztem, mindig vártam, hogy majd kijutunk, bejutunk ide meg oda, aztán mire végre megtörtént a csoda, és EB-résztvevők lettünk, már olyan szinten kiábrándultam az egészből, hogy bár persze örülök neki, de különösebben nem spannol fel a dolog. Sokkal jobban várom idén a Michelisz Norbi szereplését a gyári Hondánál, és az is nagyon érdekel, ki lesz Zengőék új pilótája. Bár sajnos nem sok esély van a Kiss Norbira, ahogy olvasom itt-ott. Pedig jó lenne, dehát ott van Neki a kamion-EB is, nem hiszem, hogy azt most, a csúcson abbahagyná. Meg a Zengőék is valószínűleg saját nevelést választanak. A tavalyi év annyira siralmas volt (Alonso és a McLaren szempontjából), hogy idén szinte csak jobb jöhet annál, úgyhogy én most bizakodó vagyok. Így sincsenek túlzott elvárásaim, megpróbálok idén is felkészülni a legrosszabbra, de azért nem mondom, nem esne rosszul végre valaminek örülni is a Forma-1-ben. ![]() Egyébként idén már én sem a Forma-1-et várom a legjobban. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Nem rossz. Lehetne még letisztultabb, de a tavalyinál szebb. Meg az Arai is szebb, mint a Schuberth, mintha ez olyan sokat számítana. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]() ![]()
Létrehozva:
|
|
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() TUSKÓ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,960 Regisztrált: 4-February 12 Azonosító: 6,406 ![]() |
Allitolag a merci alfot akarja. Kivancsi vagyok bevallaljak e ham melle
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 1 Regisztrált: 7-April 17 Azonosító: 7,009 ![]() |
ALONSO INDY 500 on! COOL!
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 February 16th - 17:35 |