13 sztár által aláírt sapka eladó, F1-es sztárok által dedikált új puma márkájú baseballsapka |
Üdvözöllek a Fórumban! ( Bejelentkezés | Regisztráció )
![]() ![]() |
13 sztár által aláírt sapka eladó, F1-es sztárok által dedikált új puma márkájú baseballsapka |
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 3 Regisztrált: 3-August 10 Azonosító: 6,060 ![]() |
Gyűjtőnek, rajongónak eladó egy F1-es sztárok által aláírt vadonatúj Puma márkájú baseballsapka.
A következő nevek írták alá: Mariont Wishmart, Fernando Alonso, Nico Rosberg, Felipe Massa, MArk Webber, Sebastian Vettel, Sebastien Buemi, Bruno Senna, Jenson Button, Lewis Hemilton, Vitaly Petrov, Kamui Kobayashi, Hekki Kovalainen Szeretném, ha jó helyre kerülne, nekem is remeg a kezem tőle! ![]() E-mailben vagy itt lehet érdeklődni. Fotók is lesznek. |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
Ki az a Wishmart?
![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tüzes cica ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,136 Regisztrált: 22-January 08 Innen: Győr Azonosító: 426 ![]() |
Ki az a Wishmart? ![]() Nem mindegy, sztár, oszt kész. ![]() Amúgy mennyiért adod? -------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Howzzat?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 10,573 Regisztrált: 9-May 08 Innen: Bp Azonosító: 749 ![]() |
Ki az a Wishmart? ![]() Ha jobban megnézed, akkor van rajta "Alain Porst" és Juan Manuel Fagnoi" aláírás is. ![]() Ja, és Adios a márkája... ![]() -------------------- Fuck imageshack.
"No worries! I'm pushing like hell!" - Jarno Trulli - 2008 Török Nagydíj " -the final laps- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() nevenincs user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,321 Regisztrált: 12-February 10 Azonosító: 5,533 ![]() |
A Lewis Hemilton fel sem tűnt ?
![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Jamon Serrano (Befana fan) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 27,554 Regisztrált: 28-September 08 Innen: Fejér Azonosító: 1,189 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLaren fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 15,973 Regisztrált: 17-October 08 Innen: Szerbia/Temerin Azonosító: 1,266 ![]() |
A Lewis Hemilton fel sem tűnt ? ![]() Feltünt a Hekki is de mi az a Mariont Wishmart-hoz képest! ![]() -------------------- McLaren remains the only manufacturer to win the Formula 1 World Championship, the Indianapolis 500 and Le Mans the triple crown of the motor sport world.
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Red5 fan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,584 Regisztrált: 29-June 07 Innen: é. sz. 47.42606° k. h. 17.23143° Azonosító: 18 ![]() |
Ki az a Wishmart? ![]() Lehet HRT-nél aki törli a sisakot?! Az is több mint a semmi! ![]() -------------------- ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() ( ͡° ͜ʖ ͡°) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 25,011 Regisztrált: 15-November 07 Innen: Szigetszentmiklós Azonosító: 323 ![]() |
ha nem lenne rajta Alonso, és Webber aláírás, megfontolnám. pláne hogy Mariont is aláírta, gyerekkori kedvencem!
![]() -------------------- Aki nem Kimit akarja az hazudik ;) - nm
Az F1 a motorsportok Apple-je - Mochok |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 23,146 Regisztrált: 17-January 09 Innen: Pécs Azonosító: 1,906 ![]() |
Gyűjtőnek, rajongónak eladó egy F1-es sztárok által aláírt vadonatúj Puma márkájú baseballsapka. A következő nevek írták alá: Mariont Wishmart, Fernando Alonso, Nico Rosberg, Felipe Massa, MArk Webber, Sebastian Vettel, Sebastien Buemi, Bruno Senna, Jenson Button, Lewis Hemilton, Vitaly Petrov, Kamui Kobayashi, Hekki Kovalainen Szeretném, ha jó helyre kerülne, nekem is remeg a kezem tőle! ![]() E-mailben vagy itt lehet érdeklődni. Fotók is lesznek. Whitmarsh, Hamilton és Heikki keze is remeghetett, amikor aláírták. Biztos azért sikerült félre nekik. Vagy valami józsefvárosi hamisítvány a cucc, és átvertek téged! ![]() -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
“When you do something with your heart, when you do something with 100%, you have to be happy. For the team.” (Fernando Alonso) |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 1,103 Regisztrált: 24-September 08 Azonosító: 1,171 ![]() |
|
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
újonc ![]() Csoport: Members Hozzászólások: 3 Regisztrált: 3-August 10 Azonosító: 6,060 ![]() |
Sziasztok!
A helyesírási hibákért elnézést, nem vagyok F1 fan, ezért is adom el a sapkát! Egy ismerősöm a ringen dolgozik,onnan van! Fotók is vannak, ahogy aláírják,beazonosíthatóan ezt a sapkát! Annyit tudok, hogy a McLaren Főnök is aláírta, ő a MArion Wishmart,ha jól tudom! Feltöltöttem egy képet a sapkáról, ill. Webberről,ahogy épp aláírja! Van még kép Senna-ról és Alonso-ról, ahogy aláírják,de ezeket nem tudtam a méretük miatt feltölteni! E-mail-ben tudok képet küldeni! Akit érdekel írja meg az ajánlatát e-mailre! A legtöbbet ígérő viszi! HA igazi rajongók vagytok, úgyis felismeritek az aláírások eredetiségét! Akit érdekel a vanish@citromail.hu címre küldjön üzenetet a részletekért! |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() törzsvendég ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Tag Hozzászólások: 824 Regisztrált: 30-January 09 Innen: Paks Azonosító: 2,028 ![]() |
Sziasztok! A helyesírási hibákért elnézést, nem vagyok F1 fan, ezért is adom el a sapkát! Egy ismerősöm a ringen dolgozik,onnan van! Fotók is vannak, ahogy aláírják,beazonosíthatóan ezt a sapkát! Annyit tudok, hogy a McLaren Főnök is aláírta, ő a MArion Wishmart,ha jól tudom! Feltöltöttem egy képet a sapkáról, ill. Webberről,ahogy épp aláírja! Van még kép Senna-ról és Alonso-ról, ahogy aláírják,de ezeket nem tudtam a méretük miatt feltölteni! E-mail-ben tudok képet küldeni! Akit érdekel írja meg az ajánlatát e-mailre! A legtöbbet ígérő viszi! HA igazi rajongók vagytok, úgyis felismeritek az aláírások eredetiségét! Akit érdekel a vanish@citromail.hu címre küldjön üzenetet a részletekért! Akkor segítek. ![]() ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Akkor segítek. ![]() ![]() Ok, akkor ahonnan vettem az infót, nem volt helyesen írva!! De mint kiderült nem az ő neve van rajta, hanem Norbert Haugh Mercedes főnöké! Mivel másodkézből van nálam,ezért az infók kicsit tördezve jöttek! A versenyzőket tudtam biztosan! A hozzászólást -vanish- szerkesztette a következő időpontban: Aug 6 2010, 11:08 |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() nevenincs user ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,321 Regisztrált: 12-February 10 Azonosító: 5,533 ![]() |
Ok, akkor ahonnan vettem az infót, nem volt helyesen írva!! De mint kiderült nem az ő neve van rajta, hanem Norbert Haugh Mercedes főnöké! Mivel másodkézből van nálam,ezért az infók kicsit tördezve jöttek! A versenyzőket tudtam biztosan! Akkor ezt rendesen benézted ,de az Ő neve is Norbert Haug. ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() A4 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Moderators Hozzászólások: 23,146 Regisztrált: 17-January 09 Innen: Pécs Azonosító: 1,906 ![]() |
Akkor ezt rendesen benézted ,de az Ő neve is Norbert Haug. ![]() Kínában Haugh-nak írják. -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
“When you do something with your heart, when you do something with 100%, you have to be happy. For the team.” (Fernando Alonso) |
|
|
Guest_Clyde_* |
![]()
Létrehozva:
|
Guests ![]() |
Ayrton Senna nincsen rajta?
![]() Mert akkor megveszem! ![]() |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() Tón vón jó. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 2,542 Regisztrált: 17-November 08 Azonosító: 1,446 ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
Ayrton Senna nincsen rajta? ![]() Mert akkor megveszem! ![]() Az nincs, csak Aryont Sennah. ![]() -------------------- "I race to win." (Ayrton Senna)
|
|
![]()
Létrehozva:
|
|
![]() McLarenben bizakodó ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Csoport: Törzstag Hozzászólások: 5,819 Regisztrált: 16-March 08 Azonosító: 585 ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
Szöveges verzió | A pontos idő: 2019 February 18th - 14:22 |